Εταιρία

Εταιρία

company

Για περισσότερο από 25 χρόνια, η Sarah Lawrence βάζει το δικό της μοναδικό στίγμα στη γυναικεία μόδα. Με υπογραφή την ποιότητα και με πάθος για τη λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική δημιουργεί συλλογές με διακριτό ύφος, ικανές να αναδείξουν το προσωπικό στυλ της σύγχρονης γυναίκας.

Η επιτυχημένη πορεία της συνδέεται με την αφοσίωσή της σε μία σειρά από αξίες που εκφράζουν τη φιλοσοφία της. Τον δημιουργικό σχεδιασμό με ελαφρά σοφιστικέ και σύγχρονη στιλιστική διάθεση. Τον προσανατολισμό στη γυναικεία κομψότητα μέσα από ένα χαλαρό και ανεπιτήδευτο στυλ. Την επιμονή στο ότι η υψηλή ποιότητα είναι η μόνη που αρμόζει στη γυναίκα της Sarah Lawrence.

Η Sarah Lawrence αντιλαμβάνεται το στυλ ως μια κοσμοπολίτικη έκφραση και πράξη. Έχοντας κατά καιρούς συνεργαστεί με καλλιτεχνικούς διευθυντές και σχεδιαστές από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει τη γυναικεία συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της στην Αγγλία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, τον Καναδά, την Ολλανδία και την Κύπρο. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη σε 40 αποκλειστικά καταστήματα, καθώς και σε επιλεγμένες boutique.