Προφίλ εταιρείας

Η ΑΦΑΝΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.  αντιπροσωπεύει την εταιρεία FRANSA στην Ελλάδα ενώ κατασκευάζει και το δικό της label με την επωνυμία της Sarah Lawrence.

Η εταιρεία Fransa  ιδρύθηκε το 1968 στη Δανία και το brand της Fransa αποτελεί μέρος του επιτυχημένου χαρτοφυλακίου της DK Company A/S.

Με περισσότερα από 30 χρόνια στην ελληνική βιομηχανία της μόδας, η Sarah Lawrence αντιπροσωπεύει μια εδραιωμένη, ευρέως αναγνωρισμένη, εστιασμένη στην ποιότητα εταιρεία .

Με ένα σωστό συνδυασμό ιδιαίτερων στυλ, η Sarah Lawrence/FRANSA  επικεντρώνεται στη γυναίκα που θέλει να είναι θηλυκή και καλοντυμένη, που εκτιμά τη μόδα και την ποιότητα στο ρούχο. Αυτή η σύγχρονη γυναίκα περιμένει από την αγαπημένη της μάρκα ρούχων να καλύψει όλες τις ανάγκες της – από το πολύ θηλυκό look με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο design για ειδικές περιστάσεις, μέχρι το look για το γραφείο, αλλά και ένα πιο casual καθημερινό στυλ – και όλα αυτά σε προστιτές τιμές.

Απευθύνονται στη γυναίκα που ενδιαφέρεται για τις τάσεις της μόδας και θέλει να είναι στυλάτη. Δε φοβάται να δοκιμάσει νέα trends, νέα σχέδια και χρώματα όταν το επιτάσσει η μόδα / όταν εμφανίζονται στο τοπίο. Της αρέσει να παίζει με διαφορετικά στυλ και είναι πάντα έτοιμη για τους σωστούς συνδυασμούς. Είναι η γυναίκα που θα βρει νέες ιδέες στα περιοδικά μόδας και τους fashion bloggers που την εμπνέουν για το τι θα φορέσει την κάθε σεζόν.

Η Sarah Lawrence/FRANSA  βρίσκεται  σε 127 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το δίκτυο διανομής της περιλαμβάνει 7 καταστήματα που ανήκουν στην εταιρία, 5 καταστήματα franchise,  3 shops in shop εντός  τριών μεγάλων πολυκαταστημάτων  και 112 ανεξάρτητες μπουτίκ πολλαπλών σημάτων.